Acreditare – Spitalul de Psihiatrie Nucet

Comisia Naţionala de Acreditare a Spitalelor (CoNAS) a stabilit ca Spitalul de Psihiatrie Nucet indeplineste peste 90% din cele 2500 de criterii impuse pentru a primi certificat de acreditare. Evaluatorii CoNAS s-au aflat timp de cinci zile la Nucet, in perioada 26.11.2014 – 30.11.2014 pentru a verifica indeplinirea criteriilor.

 

Pentru noi acest proces de evaluare a inceput in urma cu aproximativ doi ani. Acreditarea presupune nu doar servicii medicale mai bune, ci si standarde ridicate in ceea ce priveste managementul strategic al organizaţiei, drepturile pacientului si comunicarea, gestiunea datelor pacientului, managementul operaţional al informaţiei, managementul resurselor umane, a mediului de ingrijire.

 

In aceasta perioada spitalul a intrat intr-un proces amplu de dezvoltare, conditiile hoteliere precum si calitatea actului medical imbunatatindu-se foarte mult. Acreditarea unitatii noastre este rodul muncii in echipa a intregului personal, fiind un proces foarte exigent, fapt pentru care multumesc din suflet tuturor angajatilor spitalului.

 

Consider ca aceasta este cea mai mare realizare a mea in calitate de manager.

 

Cu respect si consideratie,
Manager, Ec. Bota Liana Simona