Chestionar de feedback

Stimate pacient,

 

Spitalul de Psihiatrie Nucet, realizeaza un sondaj de opinie în randul pacientilor internati cu privire la calitatea serviciilor oferite în cadrul unitatii sanitare. Acest demers se deruleaza periodic în cadrul spitalului nostru si are ca obiectiv îmbunatatirea comunicarii cu pacientii si cresterea calitatii serviciilor oferite în cadrul unitatii sanitare.

 

Avand în vedere calitatea dumneavoastra de pacient, va punem la dispozitie „Drepturile pacientului” o serie de drepturi si obligatii ce va revin conform legislatiei în vigoare, pe care le puteti accesa aici cu scopul de a va informa cu privire la aceste aspecte importante pentru dumneavoastra.

 

 

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile referitoare la drepturile si obligatiile ce va revin în calitate de pacient sau de asigurat si sa completati chestionarul anexat. La externare, va rugam sa depuneti chestionarul completat în urna special amenajata.

 

Atentie! Opiniile exprimate de dumneavoastra în cadrul chestionarului trebuie sa se refere doar la aceasta internare. Modalitatea de raspuns este de a încercui, la fiecare întrebare, cifra care corespunde raspunsului cel mai apropiat opiniei dumneavoastra. Fiecare linie din tabel reprezinta o întrebare si necesita un raspuns. Acest chestionar este confidential si anonim si vizeaza doar prelucrari statistice care au ca obiect întelegerea opiniilor pacientilor cu privire la calitatea serviciilor din spitale.

 

 

Va multumim anticipat pentru implicarea dumneavoastra în acest demers important!