Program ambulatoriu de specialitate

Asigurații beneficiază de pachetul de bază de servicii medicale de specialitate în ambulatoriu, pe baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie sau de alt medic specialist, cu excepția urgențelor și afecțiunilor confirmate.

 

În cadrul Spitalului de Psihiatrie Nucet funcționează în contract cu CAS Bihor, un ambulatoriu integrat de psihiatrie și un ambulatoriu integrat de neurologie. În plus pacienții beneficiază la recomandarea medicului și de servicii conexe de consiliere psihologică

 

Program consultații

 
  • Ambulatoriu Psihiatrie
  • Dr. Morar Ioana-Teodora 08.00 – 09.30
  • Ambulatoriu Psihiatrie
  • Dr. Țigan Anca 09.30 – 11.30
  • Ambulatoriu Psihiatrie
  • Dr. Buzle Peter-Daniel 11.30 – 15.00

 
  • Cabinet Psihologie
  • Vieriu Adelina 11.30 – 14.30
 

Notă:

Programul de consultații afișat mai sus este valabil pentru fiecare zi de luni până vineri cu excepția zilelor libere și a sărbătorilor legale.

 

 

Acte necesare pentru consultații medicale în ambulatoriu

1. Bilet de trimitere de la medicul de familie sau medic specialist;

2. Bilet de ieșire din spital sau scrisoare medicală, dacă este cazul;

3. Actul de identitate al pacientului;

4. Cardul Electronic de Asigurari de Sănătate

 

Pentru acelaşi episod de boală acută/subacută/acutizări ale bolilor cronice, pe un bilet de trimitere, se decontează maximum 3 consultaţii pe asigurat, într-un interval de maxim 60 de zile calendaristice de la data acordării primei consultaţii, necesare pentru stabilirea diagnosticului, a tratamentului şi a evoluţiei cazului, indiferent de codul de diagnostic stabilit de către medicul de specialitate din specialităţile clinice.

 

Prezentarea pacientului la medicul de specialitate la solicitarea acestuia, pentru a doua şi a treia consultaţie în vederea stabilirii diagnosticului şi/sau tratamentului, se face direct, fără alt bilet de trimitere.

 

Verificarea calității de asigurat se realizează online prin consultarea Platformei Informatice a Asigurărilor de Sanatate (PIAS) la prezentarea pacientului în ambulatoriu.